Ser BOGONI® Kanapkowy




SMAKI:
naturalny, ziołowy i podwędzany
WAGA NETTO:
1000g
OPAKOWANIE ZBIORCZE:
5 szt.
TERMIN PRZYDATNOŚCI:
49 dni

OPIS:
Ser w opakowaniu jednostkowym, znajdujący zastosowanie w codziennych posiłkach ze względu na różnorodność smaków.

Ser produkowany z wyselekcjonowanego mleka krowiego najlepszej jakości. Należy do grupy serów pasta filata (z masy parzonej), które powstają w procesie ugniatania i rozciągania masy serowej w gorącej wodzie lub serwatce. Masa serowa powstaje z mleka ukwaszonego mieszankami specjalnych bakterii oraz pod wpływem działania enzymów podpuszczki. Produkowany ser przybiera kształt bloku. Powierzchnię sera stanowi bardzo cienka warstwa (skórka), w kolorze mlecznej bieli z odcieniem słomkowym, a także w kolorze charakterystycznym dla dodatków smakowych, ziół i przypraw. Posiada elastyczną konsystencję. Smak łagodny, słodkawy, wędzony oraz z nutą zastosowanych ziół i przypraw.

Wartości odżywcze [w 100 g produktu]: 25 g białka, 0,9 g węglowodany, 24 g tłuszczu. Wartość energetyczna 1321 kJ.


Strona główna    |    O firmie    |    Produkty    |    Sposoby podawania    |    Certyfikaty    |    Dotacje    |    Kontakt BOGONI (2009)