Ser BOGONI® Panierowany




SMAKI:
naturalny
WAGA NETTO:
75g, 110g
OPAKOWANIE ZBIORCZE:
36 szt., 24 szt.
TERMIN PRZYDATNOŚCI:
180 dni

OPIS:
Ser w opakowaniu zbiorczym, będący doskonałą alternatywą dla potraw mięsnych stosowanych w gastronomii. Możliwość zastosowania do Burgerów wegetariańskich w zestawach a także pojedynczo z dodatkiem żurawiny i zimnych dipów.

Ser produkowany z wyselekcjonowanego mleka krowiego najlepszej jakości. Należy do grupy serów pasta filata (z masy parzonej), które powstają w procesie ugniatania i rozciągania masy serowej w gorącej wodzie lub serwatce. Masa serowa powstaje z mleka ukwaszonego mieszankami specjalnych bakterii oraz pod wpływem działania enzymów podpuszczki. Produkowany ser przybiera kształt kotleta. Powierzchnię serów stanowi naturalna panierka. Posiada plastyczną konsystencję. Smak łagodny, z domieszką zastosowanej panierki.

Wartości odżywcze [w 100 g produktu]: 25 g białka, 0,9 g węglowodany, 24 g tłuszczu. Wartość energetyczna 1321 kJ.


Strona główna    |    O firmie    |    Produkty    |    Sposoby podawania    |    Certyfikaty    |    Nowości    |    Kontakt BOGONI (2009)